dilluns, d’octubre 02, 2006

14/8 – Fi del viatge: Cancún – New York – París

Bé, això s’ha acabat. Amb una petita sorpresa... després la dic. Bona cosa!
L’últim matí, dedicat a la platja. M’han recomanat Playa Delfines, i evidentment estava quasi a la fi de la zona hotelera... 16km que han ben merescut el trajecte. Aigües turqueses, sorra blanca, i quasi ningú al costat (tampoc dofins), només la gent que recollia les instal.la- cions i netejaven la platja de la macrofesta que havia tingut lloc dissabte com a reclam turístic, un any després de l’huracà Wilma.
No hi he pogut estar gaire temps, tenia una avió a prendre, però com he gaudit d’aquestes horetes de sol i tranquil.litat.
Avui, platja i avió, sorpresa! Cancún – New York endarrerit, anava a perdre la connexió. La noia d’American Airlines m’ha canviat el bitllet per New York – París amb Air France, una hora més tard. A dures penes hi he arribat, però quan em donen el bitllet... Surprise, surprise... Seient 5A... Bussines class. I aquí estic, fotent-me les botes, prenent champagne, completament estirat i en un sofarraco que fa massatges!
Bé, vaig a descansar, en 5 hores sóc a París i allí serà migdia.
S’acaben les vacances, s’acaba el viatge... México, que bueno que vine!

-------

Bueeeeeno, esto se ha acabado. Con una pequeña sorpresa... después la cuento. ¡Buena cosa!
La última mañana, dedicada a la playa. Me han recomendado Playa Delfines, y evidentemente estaba casi al fin de la zona hotelera... 16 km que han bien merecido el trayecto. Aguas turquesas, arena blanca, y casi nadie a mi lado (tampoco delfines), sólo la gente que recogía las instalacio- nes y limpiaban la playa de la macrofiesta que había tenido lugar el sábado como reclamo turístico, un año después del huracán Wilma.
No he podido estar mucho tiempo, tenía un avión que tomar, pero como he disfrutado de estas horitas de sol y tranquilidad.
¡Hoy, playa y avión, sorpresa! Cancún - New York retrasado, iba a perder la conexión. La chica de American Airlines me ha cambiado el billete por New York - París con Air France, una hora más tarde. A duras penas he llegado, pero cuando me dan el billete... Surprise, surprise... Asiento 5A... Bussines class. ¡Y aquí estoy, poniéndome las botas, tomando champagne, completamente estirado en un señor sofa que hace masajes!
Bueno, voy a descansar, en 5 horas estoy en París y allí será mediodía.
Se acaban las vacaciones, se acaba el viaje... México, que bueno que vine!